Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Què estudiaràs al Grau en Fisioteràpia Internacional? Tria una formació 100% en anglès, on es fusiona la fisioteràpia amb la tecnologia

11 juliol 2016

Què estudiaràs al Grau en Fisioteràpia Internacional? Tria una formació 100% en anglès, on es fusiona la fisioteràpia amb la tecnologia

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) aposta per una formació innovadora i de qualitat, on s’incorporen els darrers avanços tecnològics aplicats a l’àmbit de la salut. Al llarg d’aquesta titulació, abordaràs els diferents aspectes de la fisioteràpia, des de la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, estudiant íntegrament en anglès, un idioma el domini del qual, no sols és una necessitat en la societat actual, sinó una competència bàsica per al coneixement de la producció científica, l’adquisició d’un òptim nivell professional i en definitiva, per impulsar els teus contactes internacionals, millorant el teu accés al mercat laboral.

Gràcies a la presència d’ENTI-UB, obtindràs una formació universitària pionera en noves tecnologies. Per tant, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; a aplicar nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, programari informàtic o modelatge tridimensional aplicades a aquest camp. Per això, es pot afirmar que es produeix una autèntica fusió entre la fisioteràpia i la tecnologia. D’altra banda, la presència d’EUSES, t’aportarà una formació especialitzada i de qualitat en l’àmbit de la salut i l’esport.

Assignatures com: Fonaments de Fisioteràpia, Desenvolupament d’Estudis Tecnològics i Biomecànica, Massoteràpia o Fisioteràpia Reumatològica les duràs a terme a càrrec d’un professorat altament qualificat per la docència i amb una àmplia experiència laboral en contacte diari amb la pràctica clínica. Això t’aportarà una excel·lent formació, mantenint un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional. A més, sempre tindràs a la teva disposició tutories personalitzades, a mida de cada estudiant, per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

Finalment, cal destacar que tindràs l’oportunitat de fer les teves pràctiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia de tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal assenyalar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a les millors universitats estrangeres, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacades universitats d’arreu del món.

Tria la formació més completa i actualitzada en l’àmbit de la salut i les noves TIC; estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?