Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Muscle Premium, un exemple d’aplicació mòbil útil per al fisioterapeuta

10 octubre 2018

Muscle Premium, un exemple d’aplicació mòbil útil per al fisioterapeuta

Avui us presentem un exemple reconegut i pràctic d’una aplicació tecnològica que serveix d’eina bàsica i fonamental al fisioterapeuta, ‘Muscle Premium’, una completa referència de les estructures musculoesquelétiques i la seva funció, a més de lesions i afectacions comunes.

Es tracta d’una eina molt útil per als estudiants i una referència virtual per a tots els fisioterapeutes, que poden trobar models 3D de músculs, lligaments i ossos. Una de les característiques principals de l’aplicació és el seu sistema de cerca, que permet un ràpid accés a les diferents parts del cos i les seves lesions més freqüents. L’aplicació està en 7 idiomes diferents, anglès, francès, alemany, italià, japonès, espanyol i xinès.

El Grau en Fisioteràpia Internacional està impartit conjuntament per EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport i ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i dels Serious Games. La simbiosi entre EUSES i ENTI és una unió natural i lògica: la suma de les dues branques de coneixement, noves tecnologies i fisioteràpia, aporta a l’estudiant un plus en el desenvolupament d’eines tecnològiques aplicades al sector de la salut.

Si tu també vols aprendre a idear aplicacions com aquesta i aprofitar tots els recursos que la tecnologia ofereix al fisioterapeuta, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional rebràs una formació moderna, oberta als nous canvis i fortament basada en l’evidència científica.

 

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?