Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

L’enfocament holístic i global del Grau en Fisioteràpia Internacional

13 novembre 2017

L’enfocament holístic i global del Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és la primera titulació universitària 100% en anglès que t’ofereix un enfocament holístic i global de la fisioteràpia, incorporant les noves TIC, pròpies de l’e-health, aplicades al camp de la salut.

A través d’un pla d’estudis complet i especialitzat, obtindràs una formació actualitzada i de qualitat, abastant totes les noves tendències tecnològiques actuals com: els jocs aplicats o Serious Games i les noves apps aplicades a la salut. Conèixer aquestes noves eines tecnològiques, aplicades a l’àmbit sanitari i assistencial, et permetrà crear nous recursos, apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats al camp de la fisioteràpia.

A més, gràcies a la presència de d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, un centre pioner en tecnologies digitals, aniràs més enllà de les teràpies manuals. De manera que podràs aprofundir en l’aplicació dels darrers avenços tecnològics en fisioteràpia, seràs capaç de crear i desenvolupar noves aplicacions tecnològiques, aconseguint augmentar tant l’eficàcia dels diagnòstics com els resultats terapèutics dels mateixos i el més important, aconseguiràs incrementar l’adherència dels pacients al tractament.

A banda de conèixer i aplicar les darreres innovacions tecnològiques, també tindràs l’oportunitat de formar-te amb un professorat amb perfil internacional, procedent de prestigioses universitats d’arreu del món que aportaran la seva visió i experiència, garantint una actualització constant els continguts i metodologies emprades, incorporant una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països. Per tant, aprendràs els diferents tipus de valoració, diagnòstic o disseny de tractaments que s’implementen arreu d’Europa i en l’àmbit internacional.

Finalment, responent a la vocació internacional d’aquests estudis, cal dir que tindràs accés a múltiples programes d’intercanvi internacional. És a dir, gràcies als programes ERASMUS podràs dur a terme els teus estudis a universitats de prestigi internacional, ampliant la teva xarxa de contactes i construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic. Aquest darrer aspecte, segurament, facilitarà la teva futura inserció laboral, tant al mercat europeu com  internacional.

Aposta pel teu futur i estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional, la titulació que t’ofereix l’enfocament més complet i actualitzat del sector.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?