Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

La visió completa i global del Grau en Fisioteràpia Internacional

24 juliol 2017

La visió completa i global del Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), la primera titulació universitària íntegrament en anglès, t’ofereix un enfocament holístic i global de la fisioteràpia, incorporant les noves TIC, pròpies de l’e-health, aplicades al camp de la salut.

A través d’un itinerari formatiu complet i especialitzat, obtindràs una formació actualitzada i de qualitat, abastant totes les noves tendències tecnològiques actuals com: els Serious Games o jocs aplicats i les noves apps aplicades a la salut. Conèixer aquestes noves eines tecnològiques, aplicades a l’àmbit sanitari i assistencial, et permetrà crear nous recursos, apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia.

Gràcies a la presència de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, un centre pioner en tecnologies digitals, aniràs més enllà de les teràpies manuals. De manera que podràs aprofundir en l’aplicació dels darrers avenços tecnològics a l’àmbit de la fisioteràpia, seràs capaç de crear i desenvolupar noves aplicacions tecnològiques, aconseguint augmentar tant l’eficàcia dels diagnòstics en fisioteràpia, com els resultats terapèutics dels mateixos i l’adherència al tractament per part dels pacients.

A banda de conèixer i aplicar les darreres innovacions tecnològiques, també tindràs l’oportunitat de formar-te amb un professorat amb perfil internacional, procedent de prestigioses universitats d’Austràlia, Regne Unit, Alemanya o Brasil que aportaran la seva visió i experiència, garantint una actualització constant els continguts i metodologies emprades, incorporant una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva dels diferents països d’arreu del món. Per tant, aprendràs els diferents tipus de valoració, diagnòstic o disseny de tractaments que s’implementen arreu d’Europa i en l’àmbit internacional.

Finalment, responent a la vocació internacional d’aquests estudis, cal dir que tindràs accés a múltiples programes d’intercanvi internacional. És a dir, gràcies als programes ERASMUS podràs realitzar els teus estudis a universitats de prestigi internacional, ampliant la teva xarxa de contactes i construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic. Aquest darrer aspecte, segurament, facilitarà la teva futura inserció laboral, tant al mercat europeu com  internacional.

Per tot plegat, el Grau en Fisioteràpia Internacional t’ofereix l’enfocament més complet i actualitzat del sector, donant resposta als desafiaments del segle XXI.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?