Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

La recerca científica dels docents del Grau en Fisioteràpia Internacional

20 agost 2018

La recerca científica dels docents del Grau en Fisioteràpia Internacional

El professorat del Grau en Fisioteràpia Internacional combina la docència amb la recerca científica. Al Campus de la UB, tindràs l’oportunitat de formar-te amb un equip docent expert, que està al corrent de les principals novetats en l’àmbit de la fisioteràpia i lidera recerques pioneres.

El director del Grau, Mariano Gacto ha publicat l’estudi “Sensitivity to change of mobility measures in musculoskeletal conditions on lower extremities in outpatient rehabilitation settings”, que analitza els indicadors de mobilitat de les extremitats inferiors en casos de rehabilitació. Es demostra la consistència i sensibilitat d’aquests indicadors i es conclou que es poden usar de manera fiable per obtenir mesures coherents i sensibles de canvis en la mobilitat dels pacients durant el període de recuperació.

Un exemple recent és la publicació: ‘Lung and liver responses to 1- and 7-day treatments with LASSBio-596 in mice subchronically intoxicated by Microcystis-LR’, en la qual, ha participat el professor Vinicius Oliveira. Es tracta d’un estudi toxicològic sobre la intervenció terapèutica amb antiinflamatori a les lesions pulmonars i hepàtiques.

Un altre exemple el trobem en ‘Discourses on the Toxic Effects of Internal Chemical Contamination in Catalonia, Spain)’, l’estudi de la professora Araceli Muñoz, en el qual, aprofundeix en un dels seus camps habituals de recerca: el de la salut, el risc i la contaminació interna. L’objectiu d’aquesta publicació és mostrar que l’exposició humana als components tòxics del medi ambient i la contaminació requereix una major atenció.

En definitiva, el protagonisme de la recerca científica és un dels trets característics del grau, que a més s’imparteix completament en anglès. Tria innovació i qualitat, estudiant al Campus de la UB. Les inscripcions universitàries s’obriran el proper 19 i 20 de setembre

 

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?