Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

La inserció laboral dels estudis en Fisioteràpia és del 98,2%. Prepara amb èxit el teu futur, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

18 setembre 2017

La inserció laboral dels estudis en Fisioteràpia és del 98,2%. Prepara amb èxit el teu futur, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

Els estudis en Fisioteràpia són els que compten amb un major nivell d’inserció laboral en la branca de salut, actualment se situa en el *98,2%. Si a aquestes elevades xifres hi afegim el fet d’estudiar el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), a un centre de prestigi com el Campus de la UB (Universitat de Barcelona), la taxa d’ocupació encara es dispara més.

Durant el Grau en Fisioteràpia Internacional s’aposta per oferir a tots els alumnes uns elevats estàndards de qualitat educativa, incloent-hi tota classe de teràpies manuals i físiques. La qual cosa, et facultarà per tractar amb plenes garanties científiques i tècniques una multitud de patologies per aconseguir accelerar els processos de recuperació dels pacients, aplicant els coneixements adquirits.

Al llarg d’aquesta titulació es potencia una assistència de qualitat, adreçada a l’atenció personalitzada. En aquest sentit, com a futur fisioterapeuta desenvoluparàs competències que et capacitaran per valorar i realitzar plans de tractament, valorant la seva eficàcia i actuant en conseqüència. A més, amb el doble valor afegit de l’aplicació de les noves tecnologies pròpies de l’e-health i una formació específica en llengua anglesa. Aquest darrer aspecte et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, que millorarà el teu accés al mercat laboral tant nacional com europeu.

Un cop finalitzis aquests estudis, disposaràs d’un ampli bagatge teòric i pràctic per incorporar-te a un ampli ventall de posicions laborals relacionades amb la salut, la docència, l’emprenedoria i la innovació tecnològica. D’aquesta manera, podràs exercir en diverses branques de la medicina com: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia o la reumatologia; treballar com a professor de fisioteràpia, un àmbit de gran interès en el món de la fisioteràpia; professional autònom, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues i finalment, també pots dedicar-te al camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la dualitat teòrica-pràctica d’aquest Grau, assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació de l’e-health al camp de la fisioteràpia. Un sector innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, ja que, uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

El Grau en Fisioteràpia Internacional et garanteix un futur ple d’oportunitats. No esperis més i fes la matrícula en uns estudis amb un 98,2% d’inserció laboral.

*Dades relatives a l’última enquesta triennal de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?