Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

La importància del vessant pràctic al Grau en Fisioteràpia Internacional

29 gener 2018

La importància del vessant pràctic al Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), es basa en la combinació entre els continguts teòrics i pràctics. Així doncs, les classes magistrals et permetran assolir diversos coneixements i metodologies com: les eines de valoració, la teràpia i el disseny de tractaments. Pel que fa a les classes pràctiques, el seu objectiu és aplicar els principis teòrics de manera tècnica, així com, reproduir un ambient situacional real en l’àmbit professional, perquè et familiaritzis amb aspectes terapèutics i contextuals que et trobaràs en un futur, al teu dia a dia laboral.

En aquest sentit, cal destacar que aquest Grau compta amb un important volum d’hores de pràctiques clíniques, realitzades a reconeguts centres de salut, per tal d’aportar-te l’experiència pràctica necessària i un òptim bagatge. D’altra banda, en tot moment, disposaràs d’un seguiment i assessorament individualitzat per part de l’expert professorat d’aquest Grau, amb l’objectiu de resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics. A més, t’organitzaràs en grups de pràctiques de dimensions moderades, amb la qual cosa, s’assegura la qualitat i assimilació de l’aprenentatge i un seguiment docent més acurat. En aquest sentit, cal destacar que també s’organitzen tutories i seminaris per monitoritzar i optimitzar el rendiment de cada alumne al llarg del curs.

Així doncs, durant el Grau en Fisioteràpia Internacional, assoliràs una formació teòrica i pràctica de qualitat, incloent-hi tota classe de teràpies manuals, físiques, així com, les noves tecnologies i eines pròpies de l’e-health. Per tant, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; a aplicar nous avenços tecnològics propis de la salut 2.0; i fins i tot, seràs capaç de crear noves apps tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicat a la fisioteràpia.

Finalment, cal destacar que es tracta de la primera titulació universitària íntegrament en anglès, especialitzada en fisioteràpia. Sens dubte, el domini d’aquest idioma t’aportarà importants avantatges tant en l’àmbit acadèmic com laboral. D’una banda, podràs accedir a una informació més actualitzada i completa, que et permetrà conèixer els últims avenços i poder accedir a un major nombre de textos científics i acadèmics, escrits en aquesta llengua. I de l’altra, professionalment parlant, t’obrirà les portes al mercat europeu i internacional, accedint a posicions de treball més competitives.

Si vols dedicar-te professionalment a la fisioteràpia; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació eminentment pràctica i al dia dels nous avenços tecnològics.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?