Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

La importància de les noves tecnologies al Grau en Fisioteràpia Internacional

19 juny 2015

La importància de les noves tecnologies al Grau en Fisioteràpia Internacional

Actualment, la rellevància i el protagonisme de les noves tecnologies és omnipresent a tots els àmbits de la societat. En aquesta línia, cal destacar el creixent auge tecnològic que està experimentant el sector de la fisioteràpia. Per aquest motiu, el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) posa l’accent en la integració tecnològica, a través de les diverses assignatures que conformen aquesta titulació.

Gràcies a la unió d’ENTI-UB i EUSES-UdG, com alumne del Grau en Fisioteràpia Internacional adquiriràs l’experiència pròpia d’una formació universitària pionera en noves tecnologies. És a dir, aprendràs a desenvolupar eines de valoració; aplicaràs nous avanços tecnològics; tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques (apps mòbils, programari informàtic o modelatge tridimensional) i experimentaràs les noves aplicacions dels videojocs i jocs-simuladors en el camp de la salut, és a dir, els anomenats  ‘Serious Games’.

A més, aquest Grau ha establert una sinergia entre diferents sectors de les noves tecnologies, de manera que no solament inclou la tecnologia purament mèdica. De fet, es comparteixen  recursos amb branques tan distants de la fisioteràpia com pot ser l’arquitectura. Un exemple són els estudis de reconstrucció en tres dimensions, mitjançant la tecnologia làser, que facilita el treball del fisioterapeuta en el tractament de patologies de la deformitat de la columna vertebral com les escoliosis. L’àmbit dels jocs virtuals també ha resultat de gran utilitat, aplicat al camp de la fisioteràpia. Com és el cas de la utilització de la Plataforma Wii Fit, que ha canviat la percepció del treball en les lesions de les articulacions del turmell o genoll, fent tractaments més confortables per als pacients i a la vegada, creant més adherència, assiduïtat i millors resultats.

Per tant, si decideixes estudiar aquest Grau, et convertiràs en un expert de caràcter internacional, coneixedor en profunditat de les noves tecnologies. Esdevindràs un nou professional, que afegirà qualitat al servei assistencial i que al seu torn, pot esdevenir generador de nous recursos.

En definitiva, si vols dominar les noves tecnologies aplicades a l’àmbit de la fisioteràpia, la millor opció és estudiar el Grau interuniversitari en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG.

 

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?