Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Ja has decidit què estudiaràs a partir de setembre? Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona. Encara hi ets a temps!

07 agost 2015

Ja has decidit què estudiaràs a partir de setembre? Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona. Encara hi ets a temps!

Si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona, comptaràs amb un doble avantatge. D’una banda, l’aplicació de les noves tecnologies a l’àmbit de la fisioteràpia i de l’altra, la formació íntegrament en llengua anglesa. Aquests dos aspectes et dotaran d’un perfil professional molt més competitiu en el mercat laboral.

El pla d’estudis d’aquest Grau es basa en l’excel·lència acadèmica. Per tant, com alumne obtindràs una formació de qualitat, actualitzada, dinàmica i pràctica amb una clara orientació al món professional. A més gràcies a la presència d’ENTI-UB, escola pionera en noves tecnologies, aniràs més enllà de les clàssiques teràpies manuals, aprenent a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicant els darrers avanços tecnològics i fins i tot, generant noves aplicacions tecnològiques, pròpies de l’m-health, aplicades a l’àmbit de la fisioteràpia.

Tot això de la mà d’un equip docent de qualitat, vocacional i directament vinculat amb el món professional. Un cop finalitzis aquesta titulació, disposaràs dels elements essencials per convertir-te en un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos. Tot plegat facilitarà la teva futura inserció laboral tant al mercat nacional com europeu.

A més, des d’un primer moment, en aquest Grau s’incentiva el vessant pràctic. És a dir, des del primer curs, podràs implementar els coneixements teòrics amb els pràcticums. En aquest sentit, cal destacar que aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. D’altra banda, també esmentar que podràs accedir a diversos programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Tria la millor universitat de Barcelona en anglès per aprendre les noves tendències en fisioteràpia. Estudia el  Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?