Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Innovació, recerca i qualitat docent caracteritzen el Grau en Fisioteràpia Internacional

03 juliol 2017

Innovació, recerca i qualitat docent caracteritzen el Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona t’aporta una formació dinàmica, orientada al món professional amb un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa. Aquest darrer aspecte et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, que millorarà el teu accés al mercat laboral tant nacional com internacional.

Precisament, actualment, el coneixement de les TIC és imprescindible per treballar com a  fisioterapeuta. Gràcies a la presència d’ENTI-UB en aquest Grau, assoliràs l’experiència d’una formació universitària pionera en noves tecnologies: desenvolupament d’eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics; i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicat a la fisioteràpia.

Per tant, al llarg d’aquest Grau, coneixeràs a fons l’anomenat e-health aplicat a l’àmbit de la salut. Sens dubte, les noves tecnologies són essencials per convertir els sistemes sanitaris actuals en més eficients i sostenibles. Altre punt fort d’aquesta titulació és el seu professorat, format per experts amb àmplies habilitats pedagògiques i procedents de prestigioses universitats internacionals amb una àmplia experiència en l’àmbit acadèmic i professional. La majoria són Doctors especialitzats en el seu camp, i es dediquen a la investigació (publicacions classificades, impacte de la investigació, etc.).

Finalment, altre aspecte molt positiu del Grau en Fisioteràpia Internacional és la dualitat teòrica-pràctica. Des d’un primer moment, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics; doncs, aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal destacar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Al Campus de Barcelona, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, una titulació que fusiona la fisioteràpia amb les noves tecnologies, oferint-te una formació de qualitat, innovadora i al dia dels avenços científics.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?