Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: uns estudis amb un ampli ventall de sortides professionals

18 desembre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional: uns estudis amb un ampli ventall de sortides professionals

El camp professional del fisioterapeuta és molt divers, sent actualment una de les professions més demandades a la nostra societat. Al Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) són conscients d’aquesta realitat. Per això, t’ofereix una formació teòrica-pràctica de qualitat, 100% en anglès, adreçada a millorar el teu accés al mercat laboral tant nacional, europeu com internacional.

Un cop finalitzis aquesta titulació, al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), podràs optar a un ampli ventall d’oportunitats professionals. Principalment cal destacar:

  • Àmbit sanitari. Els graduats i graduades en Fisioteràpia poden desenvolupar la seva professió, treballant en mútues, hospitals, centres de rehabilitació, d’atenció primària, residències geriàtriques, etc.; especialitzant-se en diverses branques de la medicina com: la traumatologia; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia, la reumatologia, entre altres.
  • Àmbit sociosanitari. El fisioterapeuta és una figura imprescindible en un centre d’atenció sociosanitària; doncs, s’encarrega d’atendre a la gent gran a les residències o centres de dia, avaluant el seu estat físic, tractant individual i col·lectivament les patologies, ja sigui, per la seva rehabilitació o per tractaments pal·liatius, seguint l’avaluació del procés patològic, participant en campanyes de promoció d’hàbits saludables, entre altres tasques.
  • Docència. El desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia. Podràs exercir com a professor a les universitats públiques i privades, formant part de l’equip docent universitari, així com, en l’ensenyament secundari i formació professional (FP, FPO). Dins l’àmbit educatiu, també podràs treballar en formacions i cursos no reglats o en col·legis d’educació especial.
  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a les sinergies entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, la Harvard Medical School i EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport, assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica i l’e-health al camp de la fisioteràpia. Un sector innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, ja que, uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves eines de la salut 2.0 com els Serious Games o la gamificació. 
  • Àmbit esportiu i lúdic. Cada vegada és més habitual veure la figura del fisioterapeuta en esdeveniments esportius i d’oci. En aquest sentit, cal destacar que un gran nombre de gimnasos, entitats i clubs esportius compten amb aquest tipus de professionals; doncs, són especialistes en la readaptació i la rehabilitació d’esportistes. D’altra banda, en l’àmbit lúdic i de lleure, també cal destacar la presència d’aquests professionals, per exemple, en programes d’hidroteràpia a la piscina, balnearis, Spa’s o a hotels amb activitats similars, entre altres. 
  • Emprenedoria. Una altra opció és exercir com a professional autònom, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.

Opta a un ampli ventall d’oportunitats professionals, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional, l’única titulació en anglès que combina la fisioteràpia amb la tecnologia.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?