Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: una titulació íntegrament en anglès al dia dels darrers avenços tecnològics

07 agost 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional: una titulació íntegrament en anglès al dia dels darrers avenços tecnològics

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) incideix en una formació holística i de qualitat, orientada al món professional amb un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa. Aquest darrer aspecte et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, que millorarà el teu accés al mercat laboral.

Precisament, el coneixement de les noves TIC és un requisit imprescindible per esdevenir un bon fisioterapeuta. Gràcies a la presència d’ENTI-UB en aquest Grau, et nodriràs de l’experiència d’una formació universitària pionera en noves tecnologies: desenvolupament d’eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics; i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicat a la fisioteràpia.

Per tant, al llarg d’aquest Grau, coneixeràs a fons l’anomenat e-health aplicat a l’àmbit de la salut. Sens dubte, les noves tecnologies són essencials per convertir els sistemes de salut actuals en més eficients i sostenibles. En aquest sentit, el fisioterapeuta pot desenvolupar un paper clau; doncs, és el més professional més apte per afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos.

Durant aquests estudis, també comptaràs amb un professorat expert, procedent de prestigioses universitats internacionals, amb àmplies habilitats pedagògiques i una dilatada experiència professional. A més, la majoria dels docents són Doctorats i especialistes en el seu camp, amb el doble perfil d’acadèmic-investigador i de professional en actiu. Per tant, aporten la seva experiència diària, la qual cosa, permet actualitzar constantment els continguts i metodologies emprades, incorporant una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món.

Finalment, altre aspecte molt positiu d’aquest Grau és el seu enfocament teòric-pràctic. Des d’un primer moment, tindràs l’oportunitat d’implementar els coneixements teòrics; doncs, aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal destacar que podràs  accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Coneix els darrers avanços tecnològics aplicats a la fisioteràpia, estudiant íntegrament en anglès amb el Grau en Fisioteràpia Internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?