Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació innovadora que facilita el teu networking internacional

04 setembre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació innovadora que facilita el teu networking internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és la primera titulació universitària íntegrament en anglès que facilita el teu networking internacional amb universitats de prestigi d’arreu del món. Al llarg d’aquesta formació, compartiràs el teu aprenentatge amb estudiants d’altres països, ampliant la teva xarxa de contactes i establint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic.

Aquest Grau es caracteritza per una marcada vocació internacional, així com, per una clara aposta per l’especialització i la innovació acadèmica. Per això, al llarg d’aquests estudis coneixeràs les noves TIC aplicades al camp de la fisioteràpia i la salut, esdevenint un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0 i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Centrant-nos en el pla d’estudis, cal remarcar que es tracta d’una formació orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia com: la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de noves teràpies i tractaments. Un altre punt fort d’aquest Grau és el seu excel·lent professorat. Comptaràs amb professionals experts, altament qualificats en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica i d’investigació.

D’altra banda, per tal d’oferir-te una formació el més actualitzada possible, incorporant els darrers avanços en salut; tindràs l’oportunitat de completar els teus estudis, assistint a jornades, seminaris i cursos, impartits per experts dels diferents àmbits de la salut. A més, també podràs participar en projectes d’investigació o de creació de noves apps tecnològiques pels mòbils o software aplicats al camp de la fisioteràpia i la salut.

Finalment, cal destacar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a destacades universitats internacionals; així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món. Tot plegat facilitarà la teva futura incorporació al mercat laboral internacional.

Amplia el teu networking internacional, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació universitària 100% en anglès i al dia dels darrers avenços tecnològics.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?