Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: l’única titulació en anglès que combina la fisioteràpia amb la tecnologia

16 octubre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional: l’única titulació en anglès que combina la fisioteràpia amb la tecnologia

Al Campus de Barcelona, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), l’única formació íntegrament en anglès, que fusiona fisioteràpia i tecnologia. A més, el domini de la llengua anglesa et permetrà establir networking internacional i obrir-te les portes al mercat laboral estranger.

Actualment, per a tot fisioterapeuta és imprescindible conèixer i implementar les noves tecnologies en la seva pràctica clínica diària. Les noves TIC pròpies de l’e-health o la irrupció dels Serious Games aplicats a la salut es van consolidant com a eines útils en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

La unió entre ENTI-UB i EUSES-UdG permet aplicar la tecnologia més innovadora i puntera a la fisioteràpia. Per això, com alumne d’aquest Grau aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura o l’àmbit dels videojocs.

Altre avantatge important d’aquesta titulació és el seu equip docent. Comptaràs amb un professorat amb perfil internacional, altament qualificat i amb una extensa experiència professional. Tot plegat t’aportarà una excel·lent formació que et permetrà convertir-te en un nou professional, amb caràcter internacional, coneixedor en profunditat de l’anomenada salut 2.0, sent capaç d’afegir qualitat al servei assistencial.

Finalment, cal esmentar que també tindràs a la teva disposició més de 1000 convenis de pràctiques a l’any. Cal assenyalar que al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. A més, també podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a prestigioses universitats d’arreu del món.

Aposta per una formació innovadora i de qualitat que fusiona la fisioteràpia i les noves TIC; estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?