Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: l’ampli ventall d’oportunitats d’estudiar una titulació universitària en anglès a Barcelona

12 setembre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional: l’ampli ventall d’oportunitats d’estudiar una titulació universitària en anglès a Barcelona

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és la primera titulació universitària que t’ofereix una formació innovadora i de qualitat íntegrament en anglès. En un món tan globalitzat com l’actual, dominar aquest idioma és imprescindible tant per créixer en l’àmbit acadèmic com en el professional. Però quines oportunitats ens proporciona estudiar el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional?

  • Facilitar el networking amb estudiants d’altres països. Al llarg d’aquesta formació, compartiràs el teu aprenentatge amb estudiants d’arreu del món, ampliant la teva xarxa de contactes i establint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic.
  • Conèixer les tècniques i metodologies aplicades a la fisioteràpia en l’àmbit internacional. Gràcies a un professorat amb perfil internacional, procedent de prestigioses universitats d’Austràlia, Regne Unit i Alemanya, amb una àmplia experiència acadèmica i professional, obtindràs una visió global dels tractaments en fisioteràpia aplicats a altres països.
  • Incrementar l’impacte de les teves publicacions. En l’àmbit divulgatiu o científic, les publicacions o estudis en anglès són les que obtenen un major nombre de cites i un major impacte en comparació amb qualsevol altre idioma. Una excel·lent manera d’impulsar la teva tasca divulgativa.
  • Més i millors oportunitats laborals. El domini de l’anglès millorarà considerablement el teu accés al mercat laboral, ampliant els teus horitzons laborals a Europa o a la resta del món. Per tant, gràcies a l’enfocament internacional d’aquest Grau, podràs dedicar-te a l’àmbit de la docència; a la recerca i investigació científica; al sector mèdic i àmbit sanitari; a l’àrea esportiva -en temes de rehabilitació o readaptació- i a la gestió del teu propi centre de fisioteràpia i salut, a qualsevol país del món.

En definitiva, al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), tens l’oportunitat d’estudiar una formació innovadora i de qualitat en anglès, durant la qual, s’incorporen els darrers avanços tecnològics de l’e-health aplicats a l’àmbit de la salut.

Amplia les teves oportunitats i horitzons professionals, estudiant el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional a Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?