Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional, la titulació universitària que et permet assolir un currículum atractiu per inserir-te al mercat laboral internacional

06 novembre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional, la titulació universitària que et permet assolir un currículum atractiu per inserir-te al mercat laboral internacional

Si vols assolir un currículum acadèmic atractiu i altament competitiu que et possibiliti treballar a l’estranger; la millor opció formativa la tens amb el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

En primer lloc, perquè es tracta del primer grau universitari 100% en anglès, especialitzat en l’àmbit de la salut i la fisioteràpia. Sens dubte, el domini d’aquest idioma és fonamental tant en l’àmbit educacional com laboral. D’una banda, facilitarà el teu accés a una gran quantitat d’informació i textos científics. Per tant, podràs conèixer els darrers avenços en aquest sector i establir networking internacional i de l’altra; professionalment parlant, t’obrirà les portes al mercat laboral estranger.

D’altra banda, durant aquests estudis es combina la fisioteràpia amb la tecnologia. Per tant, adquiriràs els coneixements necessaris per poder crear noves apps tecnològiques o software aplicats a la fisioteràpia. A més, estudiaràs al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), on també s’imparteixen altres estudis especialitzats en salut com: Infermeria, Medicina, Odontologia, etc. Per tant, aquest entorn acadèmic facilita el teu coneixement dels darrers avanços tecnològics aplicats la salut 2.0, les noves TIC, l’e-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu dia a dia.

Tot això, a càrrec d’un excel·lent professorat amb perfil internacional, altament qualificat i amb una extensa experiència professional. A més, comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat per resoldre els teus dubtes acadèmics i d’orientació professional.

Finalment, una mostra més de la vocació internacional d’aquests estudis, és el fet de tenir l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Si vols dedicar-te professionalment a la fisioteràpia; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació innovadora i de qualitat que t’obre les portes al mercat laboral internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?