Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: la primera titulació universitària en anglès que t’obre les portes del mercat laboral internacional

02 octubre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional: la primera titulació universitària en anglès que t’obre les portes del mercat laboral internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), és la primera titulació universitària íntegrament en anglès, especialitzada en l’àmbit de la salut i la fisioteràpia. El domini d’aquest idioma t’aportarà importants avantatges tant en l’àmbit acadèmic com laboral. D’una banda, podràs accedir a una informació actualitzada i completa, que et permetrà conèixer els últims avenços i poder accedir a un major nombre de textos científics i acadèmics, escrits en aquesta llengua. I de l’altra, professionalment parlant, t’obrirà les portes al mercat europeu i internacional, accedint a posicions de treball més competitives.

A banda d’assolir un nivell d’anglès excel·lent, durant aquest Grau aconseguiràs dominar els coneixements necessaris per poder crear noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicats a la fisioteràpia. Per tant, coneixeràs en profunditat els darrers avenços tecnològics, les noves TIC, l’e-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores en l’àmbit professional.

A més, cal destacar que tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements assolits des d’un principi. Aquests estudis es fonamenten en un aprenentatge pràctic, basat en una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional.

Altre avantatge d’aquest Grau és el seu equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat procedent d’universitats internacionals, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. 

Finalment responent a la vocació internacional d’aquests estudis, cal dir que tindràs l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

El Grau en Fisioteràpia Internacional converteix en més atractiu el teu currículum per anar a treballar a l’estranger. Amplia els teus horitzons professionals estudiant al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?