Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: Innovació i qualitat al Campus de la UB, el millor entorn acadèmic per especialitzar-se en salut

22 desembre 2017

Grau en Fisioteràpia Internacional: Innovació i qualitat al Campus de la UB, el millor entorn acadèmic per especialitzar-se en salut

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) aposta per la innovació i la qualitat al Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), un entorn acadèmic especialitzat en l’àmbit sanitari; doncs, també s’imparteixen altres titulacions universitàries com Infermeria, Medicina i Odontologia. 

Per tant, el Campus de la UB és la millor instal·lació per dur a terme el Grau en Fisioteràpia Internacional, una titulació íntegrament en anglès que fusiona la fisioteràpia amb les noves tecnologies. Sens dubte, en aquest marc d’aprenentatge, obtindràs una visió holística i global de l’àmbit sanitari. De fet, l’objectiu d’aquest Campus és potenciar els resultats de la recerca clínica i biomèdica i concentrar els recursos de la docència en el camp de la salut.

En aquest context especialitzat en salut, obtindràs una formació actualitzada i de qualitat, abastant totes les noves tendències tecnològiques actuals com: els Serious Games i les noves apps aplicades a la salut. Conèixer aquestes noves eines tecnològiques, aplicades a l’àmbit sanitari i assistencial, et permetrà crear nous recursos, apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats al camp de la fisioteràpia. En definitiva, seràs capaç de crear i desenvolupar noves aplicacions tecnològiques, aconseguint augmentar tant l’eficàcia dels diagnòstics com els resultats terapèutics dels mateixos i el més important, aconseguiràs incrementar l’adherència dels pacients al tractament.

El fet d’estar ubicats al costat de facultats com Infermeria, Medicina o Odontologia, et permetrà compartir professorat, recursos, metodologies d’aprenentatge; a més, de facilitar el networking amb els estudiants d’altres titulacions especialitzades en salut. Tot plegat, garanteix una actualització constant dels continguts i eines emprades, incorporant una visió més completa i global del camp de la salut i la fisioteràpia.

En definitiva, si vols dedicar-te professionalment a la fisioteràpia, el millor entorn per fer-ho possible és el Campus de la UB, un dels punts de referència de la BioRegió de Catalunya. Aposta pel teu futur i estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?