Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: els primers estudis universitaris especialitzats en salut, on aprendràs a aplicar la tecnologia més innovadora

25 abril 2016

Grau en Fisioteràpia Internacional: els primers estudis universitaris especialitzats en salut, on aprendràs a aplicar la tecnologia més innovadora

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és l’única titulació íntegrament en anglès que fusiona la fisioteràpia i la tecnologia. Al Campus de la UB, esdevindràs un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0 i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Sens dubte, la unió d’ENTI-UB i EUSES-UdG permet aplicar la tecnologia més innovadora i puntera a la fisioteràpia. Per això, com alumne d’aquest Grau aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura i l’àmbit dels videojocs, en concret dels jocs aplicats o Serious Games.

A més, tot són avantatges. Comptaràs amb un excel·lent equip docent amb una àmplia experiència acadèmica i professional. Tot plegat, et permetrà convertir-te en un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos.

Un darrer aspecte molt positiu d’aquest Grau és el seu enfocament teòric-pràctic. Des d’un primer moment, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics assolits; doncs, aquesta titulació disposa de convenis de pràctiques a reconeguts centres distribuïts per tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal destacar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

En definitiva, aquesta titulació t’aportarà una formació dinàmica, orientada al món professional i amb l’avantatge d’un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa, atorgant-te un perfil professional atractiu per establir networking i introduir-te al mercat laboral internacional.

Tria una formació on la fisioteràpia i la tecnologia van unides; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG al Campus de la UB, un entorn universitari especialitzat en l’àmbit de la salut.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?