Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional, els primers estudis universitaris en anglès que et permeten establir networking internacional

03 maig 2016

Grau en Fisioteràpia Internacional, els primers estudis universitaris en anglès que et permeten establir networking internacional

Mentre estudiïs el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de la UB, podràs compartir el teu aprenentatge amb estudiants, procedents d’altres països. Per tant, podràs dur a terme networking internacional; ampliant la teva xarxa de contactes i construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic. Aquest darrer aspecte, segurament, facilitarà la teva futura inserció laboral, tant al mercat europeu com  internacional.

Durant aquest Grau comptaràs un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies a la fisioteràpia i la formació específica en llengua anglesa, aspectes que et dotaran d’un perfil professional altament competitiu. Un cop finalitzis aquests estudis, esdevindràs un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0 i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Quant a l’itinerari acadèmic d’aquests estudis, cal destacar que es tracta d’una formació orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia com: la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, incorporant les noves TIC i aportant un enfocament internacional. Un altre avantatge d’aquest Grau és el seu equip docent. Comptaràs amb un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és el fet d’incentivar la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, duts a terme per experts dels diferents àmbits de la salut. A més, com alumne, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicats al camp de la fisioteràpia i la salut.

Finalment, per tal d’eixamplar encara més la teva xarxa de contactes, aquest Grau també et permetrà accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats internacionals; així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Aposta pel teu futur professional; escull el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB. L’única formació universitària que et garanteix establir networking internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?