Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Grau en Fisioteràpia Internacional: els primers estudis en anglès que milloren el teu accés al mercat laboral

24 gener 2018

Grau en Fisioteràpia Internacional: els primers estudis en anglès que milloren el teu accés al mercat laboral

Al Campus de Barcelona, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), els primers estudis en fisioteràpia en anglès que faciliten el teu accés al mercat laboral. Sens dubte, el domini d’aquest idioma és imprescindible pels fisioterapeutes i altres professionals de l’àmbit sanitari, tant per al coneixement de la producció científica com per a l’adquisició d’un òptim nivell professional.

Actualment, la llengua per excel·lència de la divulgació científica i de la majoria del material bibliogràfic és l’anglès. De fet, la majoria de les publicacions de l’àrea de la salut es fan en aquest idioma. A més, a l’hora de publicar els teus estudis de recerca, si ho fas en anglès, les teves publicacions podran aparèixer a revistes de prestigi internacional i tindran una major difusió. D’altra banda, també podràs assistir a interessants congressos i ponències internacionals, on podràs aprofitar per establir contacte amb investigadors o professionals d’altres països. D’aquesta manera, podràs estar al dia dels darrers avenços en tecnologia e-health arreu del món.

Tot plegat, et permetrà internacionalitzar el teu currículum i optar a més i millors oportunitats laborals. Gràcies a la vocació i perfil internacional del professorat del Grau en Fisioteràpia Internacional, no només assoliràs un òptim nivell d’anglès, sinó que coneixeràs amb detall com es treballa arreu del món. És a dir, a càrrec de docents del Regne Unit, Austràlia o Brasil, obtindràs una visió global de la fisioteràpia, coneixent les metodologies i tècniques emprades a diversos països.

En definitiva, el domini de l’anglès esdevé clau per obrir-te les portes del teu futur laboral. Si vols créixer professionalment i ampliar els teus horitzons professionals; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?