Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Fisioteràpia Internacional: Estudia amb companys de nacionalitats i cultures diferents

19 febrer 2018

Fisioteràpia Internacional: Estudia amb companys de nacionalitats i cultures diferents

Estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional, impartit conjuntament per ENTI-UB i EUSES-UdG, podràs formar part d’una comunitat d’alumnes totalment internacional, on seràs capaç d’intercanviar coneixements i aprendre altres idiomes i cultures.

Actualment hi ha 12 nacionalitats entre els nostres alumnes, de països tan diversos com Finlàndia, Filipines, Iran o Tanzània, i esperem ampliar aquest ventall en la següent promoció. Cada nova cultura és una nova oportunitat per aprendre altres maneres d’entendre el món.

Tots els nostres estudiants gaudeixen de l’experiència de viure i estudiar a una ciutat com Barcelona, oberta al món i tolerant amb altres cultures. La capital catalana compta amb una gran quantitat de serveis i oportunitats que la converteixen en un excel·lent indret on estudiar.

L’experiència de conviure amb gent d’altres nacionalitats és altament enriquidora, especialment si considerem que els alumnes compten amb constant suport tant de la universitat com de la comunitat d’alumnes, que permet una integració òptima a la vida social i als estudis.

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és l’únic en aquest àmbit en tota Catalunya que ofereix els estudis 100% en anglès, fet que permet atreure alumnes internacionals.

Si vols conèixer tu mateix les nostres instal·lacions, apunta’t ja a la nostra jornada de portes obertes.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?