Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Èxit de participació en les Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional

17 maig 2017

Èxit de participació en les Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional

El passat dissabte 13 de maig, es van celebrar les Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB). Una de les característiques d’aquesta trobada va ser el gran nombre d’alumnes interessats a estudiar aquesta titulació universitària, íntegrament en anglès que fusiona la fisioteràpia amb les noves tecnologies.

Durant la Jornada, els estudiants van poder informar-se del pla d’estudis, el professorat, les sortides professionals, el procés d’inscripcions i matrícules, entre molts altres aspectes. A més, també van assistir a la presentació de Mariano Gacto, director del Grau en Fisioteràpia Internacional i cap del Departament de Fisioteràpia a EUSES-UdG, al llarg de la qual, va exposar els principals punts forts d’estudiar aquesta titulació amb vocació internacional. Seguidament, els assistents van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions del Campus de la Universitat de Barcelona, per conèixer amb detall l’entorn universitari on estudiaran el proper curs acadèmic 2017-2018.

En definitiva, la combinació entre qualitat docent, una formació pionera en noves tecnologies, l’accés a múltiples programes d’intercanvi internacional amb prestigioses universitats, pràctiques a centres de referència i un itinerari formatiu íntegrament en anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals són els principals avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional. Aposta pel teu futur i matricula’t al proper curs!

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?