Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

En què consisteix el Grau en Fisioteràpia Internacional? Tria la millor formació especialitzada en salut i noves tecnologies al Campus de la UB

27 juny 2016

En què consisteix el Grau en Fisioteràpia Internacional? Tria la millor formació especialitzada en salut i noves tecnologies al Campus de la UB

La sinergia de dues universitats de prestigi EUSES i ENTI-UB ha donat com a fruit una formació pionera en salut i noves tecnologies en anglès i des de Barcelona: El Grau en Fisioteràpia Internacional, una titulació orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia, des de la valoració, diagnòstic, disseny i desenvolupament de tractaments, incorporant les noves TIC i competències acadèmiques transversals, compartint recursos amb l’àmbit de l’arquitectura i els Serious Games; per tal d’oferir-te una formació holística i de qualitat.

Gràcies a la presència d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, podràs conèixer i posar en pràctica l’experiència d’una formació universitària pionera en noves tecnologies, aprenent a desenvolupar eines de valoració; aplicant nous avanços tecnològics; i fins i tot, treballant en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, programari informàtic o modelatge tridimensional aplicats al camp de la fisioteràpia. Sens dubte, actualment, les noves tecnologies són cada vegada més presents en tots els àmbits de la societat i especialment, en auge, al sector de la salut.

D’altra banda, la participació d’EUSES et garantirà una formació específica centrada en el tractament en l’àmbit preventiu, l’abordatge de lesions i patologies, associades als moviments, utilitzant metodologies àgils que apropen l’ensenyament a l’activitat laboral i al treball en equip. La suma de l’experiència i qualitat d’aquestes dues universitats, et convertirà en un nou professional amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial.

A més, tot són avantatges. Estudiaràs a Barcelona al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), un entorn de referència en l’àmbit sanitari, on també es desenvolupen altres Graus com el d’Infermeria, Medicina, Odontologia, entre altres. I com hem comentat anteriorment, totes les classes són íntegrament en llengua anglesa, un idioma el domini del qual, no sols és una necessitat en la societat actual, sinó una competència bàsica per al coneixement de la producció científica, l’adquisició d’un òptim nivell professional, impulsar el teu networking internacional i millorar la teva inserció laboral.

Finalment, cal destacar que tindràs l’oportunitat de fer les teves pràctiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia de tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal assenyalar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a les millors universitats d’arreu del món, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacades universitats d’arreu del món. Ambdós aspectes són fonamentals, tenint en compte que vivim en un món globalitzat.

Aposta per una formació innovadora i de qualitat, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació innovadora i de qualitat en anglès, on es fusiona la fisioteràpia i la tecnologia.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?