Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Els principals avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

03 gener 2018

Els principals avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) aposta per una formació especialitzada i de qualitat, orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia: des de la valoració, el diagnòstic al disseny i desenvolupament de tractaments. Però a més, aquesta titulació universitària compta amb els següents avantatges:

  • Uns estudis 100% en anglès. Un idioma, el domini del qual, és imprescindible en la societat actual, esdevenint una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i l’adquisició d’un òptim nivell professional. Sens dubte, assolir un bon nivell d’anglès impulsa el teu currículum professional i t’obre les portes del mercat laboral internacional.
  • Aplicació de les noves tecnologies de l’e-health a l’àmbit de la fisioteràpia. Gràcies a les sinergies amb ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, obtindràs una formació universitària pionera en noves tecnologies. Aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicar nous avenços tecnològics propis de la salut 2.0; i fins i tot, seràs capaç de crear noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicat a la fisioteràpia.
  • Equip docent de primer nivell. El professorat d’aquest Grau procedeix de les millors universitats internacionals i compagina la docència amb la recerca científica. La majoria són Doctors especialitzats en el seu camp i a més, publiquen habitualment diverses publicacions, papers i estudis d’investigació. A més, posaran a la teva disposició tutories personalitzades per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.
  • Networking internacional amb universitats de prestigi. Tindràs l’oportunitat de compartir el teu aprenentatge amb estudiants, procedents d’altres països. Per tant, podràs ampliar els teus contactes internacionals; incrementant la teva xarxa i construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic.
  • Pràctiques acadèmiques d’alt valor curricular. Podràs dur a terme pràctiques curriculars i extracurriculars en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Sens dubte, l’aprenentatge pràctic és fonamental per exercir la professió de fisioterapeuta i en aquest Grau, podràs triar el centre que més s’adapti a les teves preferències professionals.
  • Accés a múltiples programes d’intercanvi internacional. Al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), també tindràs l’oportunitat d’estudiar a l’estranger, gràcies als programes ERASMUS i en l’àmbit estatal, a través dels SICUE.

 Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació universitària especialitzada i de qualitat, on tot són avantatges.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?