Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Els avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional

19 juny 2017

Els avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG)t’aportauna formació especialitzada i de qualitat, orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia: des de la valoració, el diagnòstic aldisseny idesenvolupament de tractaments. Però a més, com alumne, comptaràs amb els següents avantatges:

 

  • Estudiaràs íntegrament en anglès. Un idioma, el domini del qual, és imprescindible en la societat actual, esdevenint una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i l’adquisició d’un òptim nivell professional. Sens dubte, assolir un bon nivell d’anglès impulsa el teu currículum professionali t’obre les portesdel mercat laboral internacional; un aspecte totalment necessari en un món tan globalitzat com l’actual.

 

  • Aprendràs a aplicar les noves tecnologies de l’e-health al camp de la fisioteràpia. Gràcies a la presència d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, obtindràs una formació universitàriapionera en noves tecnologies. Aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicar nous avanços tecnològicspropis de l’e-health; i fins i tot, seràs capaç de crear noves aplicacions tecnològiquescom: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicat a la fisioteràpia.

 

  • Excel·lent equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, procedent de les millors universitats internacionals, amb anys d’experiència en la pràcticaclínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. A més, posaran a la teva disposició tutoriespersonalitzades per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientacióprofessional.

 

  • Networking internacional amb universitats de prestigi. Tindràs l’oportunitat de compartir el teu aprenentatge amb estudiants, procedents d’altres països. Per tant, podràs ampliar els teus contactes internacionals; incrementant la teva xarxa i construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic.

 

  • Més de 1000 convenis de pràctiques. Com alumne podràs dur a terme pràctiques curriculars i extracurriculars en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Sens dubte, l’aprenentatge pràctic és fonamental per exercir la professió de fisioterapeuta i a aquest Grau, podràs triar el centre que més s’adapti a les teves preferènciesprofessionals.

 

  • Accés a múltiples programes d’intercanvi internacional.Al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), també tindràs l’oportunitat d’estudiar a l’estranger gràcies als programes ERASMUS i en l’àmbit estatal, a través dels I si vols ampliar els teus estudis de Grau, se’t donaran totes les facilitats per poder fer un postgrau a les millors universitats internacionals.

 

En definitiva, qualitat docent, innovació tecnològica, networking internacional, pràctiques a centres de reconegut prestigi, programes d’intercanvi internacional…, són alguns dels avantatges d’estudiar el Grauen Fisioteràpia Internacional. Aposta pel teu futur i estudia al Campus de la UB.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?