Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El vessant tecnològic del Grau en Fisioteràpia Internacional, gràcies a la sinergia entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport

18 abril 2017

El vessant tecnològic del Grau en Fisioteràpia Internacional, gràcies a la sinergia entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), incideix en una formació de qualitat i especialitzada en l’aplicació de la tecnologia e-health al camp de la fisioteràpia i de la salut, estudiant íntegrament en anglès. Tot plegat, et convertirà en un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0, aplicant-les al diagnòstic, el tractament i la rehabilitació de lesions, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

El vessant tecnològic d’aquesta titulació és possible, gràcies a la simbiosi entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport. Sens dubte, la presència d’ENTI-UB, et permet obtenir una formació universitària pionera en noves tecnologies. És a dir, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; a aplicar nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicat al camp de la salut. En aquest sentit, es pot afirmar que es produeix una autèntica fusió entre la fisioteràpia i la tecnologia. D’altra banda, la presència d’EUSES, t’aportarà una formació especialitzada i innovadora en l’àmbit de la salut i l’esport.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és que no únicament s’inclou la tecnologia mèdica, sinó que es produeix una sinergia entre diferents àmbits de les noves tecnologies, compartint recursos amb altres branques. Com per exemple amb l’arquitectura, amb estudis de reconstrucció en tres dimensions, mitjançant la tecnologia làser que facilita el tractament de patologies de la deformitat de la columna vertebral com les escoliosis o a través de jocs virtuals com la utilització de la Plataforma Wii Fit, la qual, ha canviat la percepció del treball de la propiocepció en les lesions de les articulacions del turmell o genoll, fent tractaments més confortables per als pacients i al seu torn, creant més adherència i per tant, més assiduïtat i millor resultat, entre moltes altres.

En definitiva, la simbiosi entre ENTI i EUSES produeix una suma de coneixements molt beneficiosa que t’aporta un plus, no merament en l’àmbit docent; sinó també,  en la utilització i creació de nous recursos per a la fisioteràpia, obrint i enriquint les perspectives del teu món professional. A més, estudiaràs íntegrament en anglès, un idioma que facilitarà el teu networking i accés al mercat laboral internacional.

Aprèn a dominar la tecnologia e-health més puntera i innovadora, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?