Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El professor Vinicious Rosa presenta un pòster a l’ERS Research Seminar de Berlín

28 novembre 2018

El professor Vinicious Rosa presenta un pòster a l’ERS Research Seminar de Berlín

Vinicious Rosa, professor del Grau en Fisioteràpia Internacional, ha presentat el pòster “A biomechanical approach of alveolar epithelial cells exposed to iron oxid and titanium dioxide nanoparticles” a l’ERS Research Seminar – Berlin.

L’ European Respiratory Society (ERS) és una organització internacional que agrupa a professionals de la salut, fisioterapeutes i científics especialitzats en medicina del sistema respiratori. Es tracta d’una organització capdavantera en el camp respiratori amb membres representant a més de 160 països.

El pòster tracta sobre els efectes de la contaminació en les cèl·lules de l’alvèol pulmonar. Vinicious Rosa ha pogut presentar tots els resultats del seu projecte de recerca postdoctoral.

“Vaig tenir l’oportunitat d’intercanviar opinions amb experts que estan treballant en la pol·lució des d’una àmplia varietat de disciplines” explica Rosa. “Els seminaris van reunir un nombre reduït (de 20 a 100) de professionals i joves investigadors, perfecte per tractar els temes científics en profunditat”.

El professorat del Grau en Fisioteràpia Internacional està molt actiu en la recerca científica de primer nivell. És per això que és freqüent que participin en congressos, seminaris i jornades com aquesta, activitats ideals per intercanviar coneixement i millorar la comprensió sobre el món de la fisioteràpia.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?