Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El learning by doing, la filosofia d’aprenentatge del Grau en Fisioteràpia Internacional

29 maig 2017

El learning by doing, la filosofia d’aprenentatge del Grau en Fisioteràpia Internacional

Durant el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), s’aplica el learning by doing, una metodologia pràctica i experiencial que consisteix a aprendre fent, implementant els coneixements teòrics assolits. Sens dubte, aquest mètode basat en experiències reals incrementa l’interès de l’alumne en allò que està aprenent, motivant-lo a investigar.

 A través d’assignatures com: Massoteràpia, Cinesiteràpia, Teràpia Manual, Aplicació d’agents físics, Fisioteràpia Càrdio-Respiratòria, Fisioteràpia en Especialitats Clíniques, pràcticum clínic I i pràcticum clínic II de 3r i 4t curs, l’alumne pot experimentar l’essència de la professió de fisioterapeuta, coneixent com es treballa en el dia a dia. Sens dubte, els avantatges d’aquest tipus de metodologia són múltiples, ja que, l’alumne aprèn el mètode científic de forma activa, comprenent millor els conceptes a l’hora de portar-los a la pràctica, ajudant així a fomentar el treball en equip o el pensament crític.

La dualitat teòrica-pràctica és ben present a aquests estudis des del primer curs. Mentre que a les classes teòriques, assoliràs diversos coneixements i metodologies com: les eines de valoració, la teràpia i el disseny de tractaments; a les classes pràctiques, aplicaràs els principis teòrics de manera tècnica i reproduiràs un ambient situacional real en l’àmbit professional, perquè et familiaritzis amb aspectes terapèutics i contextuals que et trobaràs a l’hora d’exercir la teva professió.

Així doncs, durant aquest Grau, assoliràs una formació teòrica i pràctica de qualitat, incloent-hi tota classe de teràpies manuals, físiques i les darreres tendències i eines, pròpies de la salut 2.0. La qual cosa, et facultarà per tractar amb plenes garanties científiques i tècniques una multitud de patologies per aconseguir accelerar els processos de recuperació dels pacients, aplicant la sòlida base científica, adquirida durant aquests estudis.

Finalment, cal assenyalar que aplicaràs el learning by doing de la mà d’un professorat expert i especialitzat en el seu camp. La majoria dels quals compten amb un Doctorat, procedeixen de prestigioses universitats internacionals i disposen d’una extensa experiència professional. Tot plegat, et proporcionarà les claus per convertir-te en un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos per convertir els sistemes de salut actuals en més eficients i sostenibles.

Tria una formació universitària de qualitat i eminentment pràctica, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?