Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional t’obre les portes per anar a treballar a l’estranger

31 gener 2018

El Grau en Fisioteràpia Internacional t’obre les portes per anar a treballar a l’estranger

T’interessa l’àmbit de la salut i vols treballar a Europa o arreu del món? El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) t’ofereix des del Campus de la Universitat de Barcelona (UB), la possibilitat de dur a terme uns estudis 100% en anglès, al dia de la innovació del sector, que facilitaran el teu accés al mercat laboral internacional.

A banda de l’anglès, et formaràs amb un professorat amb perfil internacional. Per tant, assoliràs una visió global de la fisioteràpia, coneixent les metodologies i tècniques emprades en aquest camp a qualsevol país. A més, compartiràs estudis amb estudiants de França, Regne Unit i altres països, establint networking internacional.

En definitiva, el Grau en Fisioteràpia Internacional t’aporta les eines necessàries per impulsar la teva carrera professional a l’estranger. Forma’t a Barcelona per fer el salt al mercat de treball internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?