Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional neix fruit de les sinergies entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport

14 agost 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional neix fruit de les sinergies entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport

El Grau en Fisioteràpia Internacional és l’única titulació íntegrament en anglès que fusiona la fisioteràpia i la tecnologia. Aquests estudis van ser creats a partir de les sinergies entre dos centres universitaris: l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), ambdós centres especialitzats en el seu camp.

Gràcies a la unió entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport, els alumnes d’aquest Grau obtenen un doble valor afegit. D’una banda, gràcies a la presència d’ENTI-UB, assoliràs una formació pionera en noves tecnologies. És a dir, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics; implementaràs els Serious Games i la gamificació com a eines útils en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, i fins i tot, crearàs noves apps o software que milloraran el dia a dia dels pacients. Per tant, coneixeràs a fons l’anomenat e-health i salut 2.0. Sens dubte, les noves tecnologies són essencials per convertir els sistemes de salut actuals en més eficients i sostenibles. Per això, aquests estudis es focalitzen en l’aprenentatge de les TIC sanitàries.

D’altra banda, EUSES-UdG, una universitat que té com a principal objectiu l’excel·lència i la qualitat dels seus estudis, vetllant per la formació i el futur dels seus estudiants aporta al Grau en Fisioteràpia Internacional uns coneixements de qualitat amb una sòlida base científica i una permanent actualització. A EUSES s’imparteix tant el Grau en Fisioteràpia com el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Per tant, es tracta d’un centre universitari amb una consolidada trajectòria acadèmica i de recerca tant en l’àmbit de la salut com de l’esport. La seva col·laboració permet compartir el seu expert professorat, tècniques i metodologies d’aprenentatge, establint enriquidores xarxes de contacte entre l’equip docent i l’alumnat.

Per tot plegat, al llarg d’aquesta titulació es potencia una assistència de qualitat, adreçada a l’atenció personalitzada. En aquest sentit, com a futur fisioterapeuta desenvoluparàs competències que et capacitaran per valorar i realitzar plans de tractament, valorant la seva eficàcia i actuant en conseqüència. A més, amb el plus de l’aplicació de les noves tecnologies pròpies de l’e-health i una formació específica en llengua anglesa. Aquest darrer aspecte et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, que millorarà el teu accés al mercat laboral.

En definitiva, les sinergies entre ENTI-UB i EUSES-UdG donen com a resultat una formació universitària de qualitat, amb la incorporació dels darrers avenços tecnològics i l’especialització en el camp de la salut. Aposta pel teu futur i estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?