Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional, la primera titulació en anglès que millora el teu accés al mercat laboral

17 juliol 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional, la primera titulació en anglès que millora el teu accés al mercat laboral

En un món tan globalitzat com l’actual, l’anglès s’ha convertit en una eina de comunicació per excel·lència, tant en l’àmbit acadèmic com professional. Precisament, en l’àmbit divulgatiu, o científic, les publicacions en anglès són les que obtenen un major nombre de cites i un major impacte en comparació amb qualsevol altre idioma. Aquesta realitat es té molt en compte al Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), la primera titulació universitària íntegrament en anglès, durant la qual, es fusiona la fisioteràpia amb les noves tecnologies.

Sens dubte, el domini d’aquesta llengua ‘universal’ millorarà considerablement el teu accés al mercat laboral, ampliant els teus horitzons laborals a Europa o a la resta del món.  Així doncs, gràcies a l’enfocament internacional d’aquest Grau, podràs dedicar-te a l’àmbit de la docència; a la recerca i investigació científica; al sector mèdic i àmbit sanitari; a l’àrea esportiva -en temes de rehabilitació o readaptació- i a la gestió del teu propi centre de fisioteràpia i salut, a qualsevol país del món.

A més, a càrrec d’un professorat amb perfil internacional, procedent de prestigioses universitats d’Austràlia, Regne Unit i Alemanya, amb una àmplia experiència acadèmica i professional, aprendràs a aplicar els darrers avenços tecnològics de l’e-health al camp de la fisioteràpia, incloent-hi totes les noves tendències tecnològiques com els Serious Games o noves apps aplicades a la salut. Conèixer les noves TIC aplicades a l’àmbit sanitari, et dotarà dels coneixements necessaris per ser capaç de crear nous recursos o aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional.

D’altra banda, al llarg d’aquests estudis, podràs obtenir una visió global dels tractaments en fisioteràpia que s’apliquen a altres països, gràcies a les jornades, seminaris i cursos, impartits per experts de reconegut prestigi internacional. A partir de quart curs, també tindràs l’oportunitat d’entrar en contacte amb la realitat de la professió a través de les pràctiques formatives als millors centres especialitzats en fisioteràpia de Catalunya i França. I si vols, també, podràs estudiar a destacades universitats internacionals, a través dels programes ERASMUS o bé, realitzar un postgrau a reconeguts centres universitaris d’arreu del món.

En definitiva, el Grau en Fisioteràpia Internacional t’ofereix un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa, un idioma que esdevé clau per obrir les portes del teu futur professional, tant en el mercat laboral nacional, europeu com internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?