Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional facilita el teu accés a un mercat laboral global

23 octubre 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional facilita el teu accés a un mercat laboral global

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) t’ofereix una formació especialitzada i de qualitat, orientada a millorar el teu accés al mercat laboral tant nacional, europeu com internacional. A més, compta amb el valor afegit de ser l’única titulació universitària íntegrament en anglès que combina la fisioteràpia amb la tecnologia.

Durant aquests estudis comptaràs amb un professorat amb un perfil internacional, vinculat amb el món professional. Per tant, obtindràs una formació actualitzada, incorporant les darreres tendències en aquest sector. Un cop finalitzis aquests estudis, al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), podràs optar a un ampli ventall de sortides professionals. Entre les quals cal destacar:

  • Sector mèdic. Els graduats i graduades en Fisioteràpia poden exercir en diverses branques de la medicina: des de la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia a la reumatologia, entre altres.
  • Docència. Una de les sortides laborals més esteses és aquesta, directament relacionada amb el món de l’ensenyament. Especialment recomanada, si es té vocació per la docència. Precisament el desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia.
  • Professional autònom. Una altra opció és exercir com a professional autònom, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.
  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la unió entre ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport, assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un àmbit innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, ja que, uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies de l’e-health com els Serious Games o la gamificació.

Aposta pel teu futur professional, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional, l’única titulació en anglès que amplia i millora el teu accés al mercat laboral.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?