Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG t’obre les portes per treballar a l’estranger

09 maig 2016

El Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG t’obre les portes per treballar a l’estranger

Al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), tens l’oportunitat d’estudiar el primer grau íntegrament en anglès especialitzat en fisioteràpia, on s’aplica la tecnologia més innovadora a aquest camp. Ens referim al Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), els únics estudis universitaris que et permetran assolir una formació actualitzada i de qualitat, obrint-te les portes del mercat laboral estranger.

El fet de dur a terme una formació universitària 100% en anglès, facilitarà el teu accés a una gran quantitat d’informació i textos científics. D’aquesta manera, podràs conèixer els darrers avenços en aquest sector i establir networking internacional i de l’altra; professionalment parlant, com hem comentat, et facilitarà el teu accés al mercat internacional.

D’altra banda, cal destacar que durant aquests estudis la fisioteràpia i la tecnologia es fusionen. Això et permetrà adquirir els coneixements necessaris per poder crear noves apps tecnològiques o software aplicats a la fisioteràpia. A més, estudiaràs al millor Campus de la Salut de Barcelona, on també s’imparteixen altres estudis relacionats amb la salut com: Infermeria, Medicina, Odontologia, etc. Tot plegat, propiciarà que estiguis al dia dels darrers avanços tecnològics aplicats a l’àmbit sanitari: salut 2.0, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu dia a dia.

Altre avantatge important d’aquest Grau és el seu equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica que s’esforcen per oferir-te un ensenyament personalitzat. Per això, posen a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Finalment, cal destacar que també podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats europees, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món. Sens dubte, una mostra més de la vocació internacional d’aquests estudis.

Tria una formació que amplia els teus horitzons professionals; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?