Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional aposta per un seguiment personalitzat de l’alumnat a través de tutories personalitzades

09 octubre 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional aposta per un seguiment personalitzat de l’alumnat a través de tutories personalitzades

El Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) posa a la disposició dels estudiants tutories personalitzades per tal d’assessorar-los i resoldre qualsevol dels seus dubtes relacionats amb aspectes acadèmics o d’orientació professional. L’entorn educatiu del Campus de la UB facilita una comunicació i un tracte molt més proper entre el professorat i l’alumnat. D’aquesta manera, es treballa d’una forma molt personalitzada, garantint un tracte molt directe i fluid; permetent que els alumnes obtinguin un aprenentatge més a mida i en contacte directe amb el professor/a que exerceix la funció de mentor.

Així doncs, a les tutories, els estudiants acostumen a plantejar els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Això permet als docents conèixer-los amb més profunditat i implementar itineraris formatius més a mida de cada alumne. En aquest context, cal assenyalar que l’equip docent del Grau en Fisioteràpia Internacional es caracteritza pel seu perfil internacional, la majoria procedeix de prestigioses universitats estrangeres, fet que facilita l’obtenció d’una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món. A més, tots ells especialistes en el seu camp, amb el doble perfil d’acadèmic-investigador i de professional en actiu. Per tant, aporten la seva experiència diària, la qual cosa, permet actualitzar constantment els continguts i metodologies emprades.

La combinació entre personalització i qualitat docent et permetrà esdevenir un nou professional, coneixedor de les noves TIC aplicades a l’àmbit sanitari. Precisament, aquesta titulació és l’única que fusiona fisioteràpia i tecnologia. Per tant, esdevindràs un expert en les tecnologies pròpies de l’e-health i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint un major seguiment i adherència dels pacients als tractaments. Per tant, seràs capaç d’aplicar els nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies apps tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicades al camp de la salut. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura, l’àmbit dels videojocs o els Serious Games.

A més, estudiaràs al Campus de la UB, un entorn universitari especialitzat en salut; doncs també, s’imparteixen els graus d’Infermeria, Medicina, Odontologia, entre altres. D’altra banda, cal assenyalar que tindràs l’oportunitat de realitzar pràctiques acadèmiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia distribuïts per tota Catalunya i França. També, responent a la vocació internacional d’aquest Grau, cal dir que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a prestigioses universitats d’arreu del món.

Aposta per una formació de qualitat i personalitzada, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?