Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional aposta per innovadores metodologies d’aprenentatge per fomentar el raonament crític de l’alumnat

12 juny 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional aposta per innovadores metodologies d’aprenentatge per fomentar el raonament crític de l’alumnat

El Grau en Fisioteràpia Internacionalde l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) incideix en una formació holística i especialitzada en els diferents aspectes de la fisioteràpia com: la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, estudiant íntegrament en anglès. A més, durant aquests estudis s’implementen diversesmetodologies d’aprenentatge per fomentar l’esperit crític i les habilitats comunicatives de l’alumnat. Com per exemple:

  • Els treballs per projectes. Seguint la sistemàtica del problem-solving, aprendràs a identificar i descriure el problema plantejat, valorant la seva intensitat, essent capaç de determinar objectius o clarificar el problema plantejat. Aquest mètode s’ha posat en pràctica a assignatures com les de Física i Biologia, al primer quadrimestre d’aquest Grau, durant les quals, els alumnes presenten diferents vídeos per mostrar el seu treball i debatre a classe.
  • Els seminaris de recerca (Research seminars). S’han portat a terme en assignatures com: Massoteràpia, Aplicació d’Agents Físics i Cinesiteràpia. En aquests seminaris, els alumnes presenten articles publicats, durant els darrers anys, sobre diferents tècniques de fisioteràpia. Per tant, tenen l’oportunitat d’aprendre l’evidència científica, de treballar en grup i de millorar les seves habilitats comunicatives i d’oratòria.
  • Casos clínics (Clinical cases). S’acostumen a aplicar en diverses assignatures com la de fisioteràpia per a afeccions musculoesquelètiques. Durant les quals, els alumnes van presentar 54 casos clínics en grup. L’objectiu és donar a conèixer un problema (cas clínic), que han de resoldre, alhora que milloren les seves habilitats comunicatives. La tècnica que es posa en pràctica, és la de problem-solving. A més,aquests casos clínics aconsegueixen millorar la capacitat de raonament clínic, la competència d’expressió oral en anglès, el treball en equip; així com, la capacitat de cerca d’informació en bases de dades científiques.
  • El taller d’exercicis (Workshop on exercises). Consisteix en una exposició d’exercicis en grup. Mitjançant aquest treball per equip; els alumnes presentenels seus projectes i fan demostracions pràctiques.Una de les assignatures on s’implementa és en Cinesiteràpia.
  • Taller en agents físics (Workshop on Physical Agents). En aquests tallers, s’utilitzen màquines d’electroteràpia i fototeràpia. A més, s’organitza un grup de treball, en el qual, es presenta un cas clínic que s’ha de resoldre, aplicant la tecnologia i eines que siguin necessàries.Aquest tipus d’exercicis pràctics acostumen a motivar molt els estudiants, perquè tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà, el funcionament d’aquests aparells.

Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional, uns estudis que fusionen la tecnologia i l’aprenentatge en anglès, permetent-te implementar un ampli ventall d’innovadores metodologies d’aprenentatge.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?