Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El 26 de maig vine a conèixer el Grau en Fisioteràpia Internacional a la nostra Jornada de Portes Obertes

25 abril 2018

El 26 de maig vine a conèixer el Grau en Fisioteràpia Internacional a la nostra Jornada de Portes Obertes

Nova oportunitat per conèixer tots els detalls i les instal·lacions del Grau en Fisioteràpia Internacional. El proper 26 de maig el Campus de Bellvitge de la UB obre les seves portes a tots els interessats en els estudis.

A la jornada es realitzarà una sessió informativa on els futurs estudiants rebran tot tipus d’informació sobre el pla d’estudis, les sortides professionals d’aquest grau i el procés d’inscripcions i matriculacions, fent especial èmfasi en els processos a seguir per a l’alumnat internacional.

La titulació que oferim és pionera en noves tecnologies i l’única a Catalunya totalment en anglès en l’àmbit de la Fisioteràpia. A més, el professorat està altament qualificat en la docència i prové de prestigioses universitats internacionals que alhora realitzen la seva pròpia activitat clínica a l’àmbit de la fisioteràpia.

Respecte a les pràctiques acadèmiques, els estudiants poden triar fer-les en centres de referència en fisioteràpia, reconeguts en l’àmbit de la salut i distribuïts pel territori català, francès i part d’Espanya.

El dissabte 26 de maig aprofita l’oportunitat i acosta’t al Campus de Bellvitge de la UB, el mateix lloc on s’imparteixen les classes. Pots fer la teva inscripció al següent enllaç.

[caldera_form id=”CF5aa69b31b3476″]


Regístra’t a la jonrnada de portes obertes

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?