Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Dissabte 21 de maig: Segona Jornada de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la Universitat de Barcelona (UB)

07 abril 2016

Dissabte 21 de maig: Segona Jornada de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la Universitat de Barcelona (UB)

El proper dissabte 21 de maig a les 11 h, l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) obriran les portes del Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB) als estudiants interessats a realitzar el primer Grau Universitari en Fisioteràpia Internacional durant el proper curs acadèmic 2016/17.

Aquestes jornades constaran d’una sessió informativa, en la qual, els futurs estudiants rebran tota classe d’informació sobre el pla d’estudis i les sortides professionals d’aquest Grau. També se’ls detallarà tota la informació sobre el procés d’inscripcions i matrícules.

Finalment, durant aquesta segona sessió, els estudiants també tindran l’oportunitat de dur a  terme una visita guiada a les instal·lacions d’aquest centre universitari.

Vine a les segones Jornades de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional d’EUSES-UdG i ENTI-UB i coneixeràs tots els detalls de primer grau universitari íntegrament en anglès que fusiona la fisioteràpia i la tecnologia. Anota a la teva agenda la data del 21 de maig. T’hi esperem!

Recorda:

Jornada de Portes Obertes del Grau en Fisioteràpia Internacional

Dissabte 21 de maig a les 11.00 h

Campus Bellvitge-Barcelona

Carrer de la Feixa Llarga s/n

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

physiotherapy@euses.cat 

Tel: 932 63 02 24

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?