Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Coneixes les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional?

05 juny 2017

Coneixes les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional?

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) et proporciona una formació innovadora i de qualitat amb un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica íntegrament en llengua anglesa, un idioma que millora considerablement el teu accés al mercat laboral. La suma d’aquests factors juntament amb la qualitat docent, el coneixement de les noves aplicacions sanitàries i un aprenentatge teòric-pràctic ampliaran els teus horitzons professionals. A grans trets, els principals sectors professionals dels futurs graduats i graduades es poden resumir en:

Àmbit de la docència. Especialment recomanat si tens una veritable vocació pel món de l’ensenyament i l’aprenentatge. Durant aquest Grau tindràs com a exemple l’expert equip docent d’aquesta titulació, procedent de prestigioses universitats estrangeres.  Ells t’aportaran una visió completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món. Gràcies al seu bagatge i experiència internacional, coneixeràs els millors mètodes d’ensenyament emprats arreu d’Europa i a escala internacional. 

Recerca i investigació científica. En aquest sentit, els graduats i graduades en Fisioteràpia Internacional desenvoluparan les seves capacitats en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia; creant noves eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicant nous avanços tecnològics en aquest sector i fins i tot, treballant en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software informàtic o modelatge tridimensional.

Sector mèdic i àmbit sanitari. Com a fisioterapeuta generalista tindràs l’oportunitat d’exercir en diverses branques de la medicina. Especialment podràs aportar els teus coneixements i experiència a àmbits com: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia; la reumatologia, entre moltes altres.

Àrea esportiva. Es tracta d’un dels itineraris que molts professionals de la fisioteràpia escullen, un cop finalitzats els seus estudis. La possibilitat de combinar l’esport amb la pràctica professional de la fisioteràpia és molt atractiva, ja que, permet treballar en gimnasos, clubs, associacions i amb equips o esportistes d’elit. Precisament, hi ha diferents combinacions dels estudis universitaris en fisioteràpia amb altres graus com el d’activitat física i esport, en forma de doble grau. En aquest sentit, cal destacar el doble Grau en CAFE + Fisioteràpia d’EUSESUdG, la Universitat de la Salut i l’Esport, un centre amb el qual, hem establert moltes sinergies des del Campus de la UB.

Gestió del teu propi centre de fisioteràpia i salut. Una altra oportunitat laboral en alça és la relacionada amb la gestió del teu propi centre de salut o de rehabilitació, un àmbit que uneix el món de la salut amb la gestió empresarial. T’encarregaràs de la gestió del teu propi equipament, així com, dels recursos humans, el tracte diari amb els pacients; qüestions relacionades amb els riscos laborals, etc. També cal mencionar que podràs integrar-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.

Aposta per uns estudis universitaris que amplien els teus horitzons professionals; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?