Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Coneixes les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG?

04 gener 2016

Coneixes les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG?

Si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona, obtindràs una formació actualitzada, especialitzada i de qualitat. Aprendràs a aplicar les noves tecnologies a l’àmbit sanitari amb el valor afegit d’estudiar en anglès. Tot això et dotarà d’un perfil professional altament competitiu que facilitarà la teva futura inserció laboral tant al mercat nacional com a l’europeu o a l’internacional.

Així doncs, un cop et graduïs en Fisioteràpia Internacional, principalment, optaràs a les següents sortides professionals:

  • Sector mèdic. Podràs exercir en diverses branques de la medicina. Com per exemple: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia o la reumatologia.
  • Docència. Una de les sortides professionals en alça és la de professor de fisioteràpia. Precisament el desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia.
  • Professional autònom. Un cop t’hagis graduat en fisioteràpia, podràs exercir de manera autònoma, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.
  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la dualitat teòrica-pràctica d’aquest Grau assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un àmbit innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament a la nostra societat, ja que, uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

Aposta pel teu futur professional. Escull una formació íntegrament en anglès i posada al dia en els darrers avanços tecnològics aplicats a la salut. Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona i amplia els teus horitzons professionals.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?