Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Coneixes els avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona?

21 desembre 2015

Coneixes els avantatges d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona?

Si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona, obtindràs una formació dinàmica i de qualitat, orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia com per exemple: la valoració, el diagnòstic, disseny i desenvolupament de tractaments. Però a més, com alumne, comptaràs amb els següents avantatges:

  • Estudiaràs íntegrament en anglès. Un idioma, el domini del qual, és imprescindible en la societat actual, esdevenint una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i l’adquisició d’un òptim nivell professional.
  • Aprendràs a aplicar les noves tecnologies al camp de la fisioteràpia. Obtindràs una formació universitària pionera en noves tecnologies. Aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicar nous avanços tecnològics en aquest àmbit; i fins i tot, seràs capaç de crear noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicat a la fisioteràpia.
  • Excel·lent equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica.
  • Més de 1000 convenis de pràctiques. Com alumne podràs dur a terme pràctiques curriculars i extracurriculars en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Més del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. Una excel·lent manera de trobar la teva primera feina.
  • Accés a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau en altres països. Com alumne podràs realitzar pràctiques acadèmiques en centres de referència en els tractaments de fisioteràpia a les comarques de Girona, Barcelona, Terres de l’Ebre i el sud de França. També tindràs la possibilitat d’estudiar a l’estranger gràcies als programes ERASMUS i en l’àmbit estatal, a través dels SICUE.

Finalment, un cop finalitzis aquest Grau, disposaràs d’un ampli ventall de sortides professionals en l’àmbit de la traumatologia, lesions esportives, pediatria, ergonomia, neurologia, etc. A més, podràs exercir de manera autònoma o integrant-te en equips multidisciplinaris en clíniques, mútues, centres d’atenció primària o hospitals.

Tria una formació on tot són avantatges; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?