Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Catalunya, la segona comunitat autònoma amb més fisioterapeutes en actiu

07 setembre 2018

Catalunya, la segona comunitat autònoma amb més fisioterapeutes en actiu

El Grau en Fisioteràpia Internacional s’imparteix a Barcelona, la capital d’una de les comunitats autònomes amb un nombre més elevat de professionals. Es tracta d’una ciutat on hi ha una gran quantitat de clíniques fisioterapèutiques, el que facilita que els alumnes puguin realitzar pràctiques acadèmiques i trobar feina una vegada finalitzats els estudis.

Segons dades del ‘Instituto Nacional de Estadística’, Catalunya compta amb 9.812 fisioterapeutes, un nombre només superat per Madrid, que en té 9.980. Pel que fa a la distribució per sexes, 3.353 són homes i 6.459 són dones.

Barcelona és també la seu del Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP 18), un esdeveniment que reuneix a professionals i investigadors del sector i que s’ha convertit en un punt de trobada i de networking.

A més, El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és l’únic grau que s’imparteix completament en anglès tant a Barcelona com a Catalunya. Per altra banda, un dels altres aspectes destacats del grau és la seva metodologia learning by doing, on posaràs en pràctica els coneixements adquirits a les classes teòriques, mitjançant simulacions entre els companys o fins i tot amb pacients reals.

Si vols contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones i a més aprendre la llengua més important del món, inclou el grau a les preinscripcions universitàries, que tornaran a obrir-se del 19 al 20 de setembre.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?