Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

5 raons per estudiar en anglès el Grau en Fisioteràpia Internacional

06 febrer 2018

5 raons per estudiar en anglès el Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) ofereix els seus estudis 100% en anglès. A continuació us presentem 5 raons per les quals és una excel·lent opció estudiar en anglès.

  • L’idioma més important del món: Al món hi ha 360 milions de persones que parlen anglès com a llengua materna i uns altres 500 milions que el parlen com a segona llengua. És l’idioma oficial en el món dels negocis, dels viatges i de les relacions internacionals. El fet de què sigui un idioma relativament fàcil d’aprendre, en comparació amb el xinès, l’han convertit amb la llengua franca del món. Si a més a més es combina amb un efectiu del castellà, la segona llengua amb més parlada del món amb més de 400 milions de persones, les possibilitats comunicatives del professional augmenten considerablement.
  • Sortides professionals: Amb el domini efectiu de l’anglès, les teves possibilitats laborals s’obren al món. Se t’obriran les portes a la pràctica internacional i podràs aplicar els teus coneixements adquirits al Grau en Fisioteràpia Internacional a altres països, impulsant la teva carrera.
  • L’idioma dels articles acadèmics i científics: En l’àmbit de la medicina i la salut la formació no s’acaba mai, el professional ha d’estar al corrent de les noves pràctiques i avanços científiques per oferir un servei excel·lent. Ara bé, pràcticament la totalitat de revistes acadèmiques publiquen amb anglès (fins a un 96%), així que el domini de l’idioma és essencial per estar permanentment actualitzat.
  • Entrena el teu cervell: Estudiar un idioma no és només aprendre a comunicar-te amb altres persones. Cada cop que aprèn un idioma el teu cervell s’entrena, ja que al tractar amb una gramàtica nova i un vocabulari complicat ajuda a què les cèl·lules cerebrals estiguin més actives, millorant la memòria.
  • Experimenta noves cultures: Un nou idioma t’ajuda a entendre altres persones i cultures i a veure el món amb altres ulls. D’aquesta manera seràs més tolerant a les noves experiències i estaràs més preparat per canvis inesperats.
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?